Kvasné cukry a maltózy

Kvasné cukry a maltózy jsou nepostradatelnou surovinou při fázi fermentace (kvašení) piva. Kvasnice v mladině přeměňují kvasné cukry na alkohol a oxid uhličitý C02, bez kterých se pivo neobejde. Maltóza nazývána také jako sladový cukr je získávána ze sladu. Kvasné cukry a maltózy se přidávají při vaření piva za účelem zvýšení alkoholu, pěnivosti a barvy piva. Kvasné cukry se vyrábějí ve formách jako fermentační drops, který se přidává do piva kvůli druhotné fermentaci a požadovanému napěnění piva.

Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 18 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem
Naposledy
navštívené
2 189,00 Kč/ 30l Není skladem
599,00 Kč/ 15l Po objednání do 5 dnů
496,00 Kč/ 5l Není skladem
2 040,00 Kč/ 50l Není skladem
1 990,00 Kč/ 30l Na objednávku
95,00 Kč/ 0,33l Skladem
599,00 Kč/ 15l Po objednání do 5 dnů

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.