Sušené maso

Když dojde na sušené maso, zabýváme se prodejem výhradně sortimentu, který nekoupíte na pultu běžných prodejen. Prozatím nabízíme Biltong a Jerky od několika Evropských výrobců špičkové kvality. Nabídku sušených mas budeme neustále rozšiřovat.
Základní rozdíly mezi biltongem a jerky:
Proces marinování před sušením pro jerky i biltong je unikátní, což způsobuje odlišnou konzistenci i chuť. Z historického hlediska jsou hlavní rozdíly následující:

  • jerky pochází ze Severní Ameriky a biltong je spojený s Afrikou

  • jerky se původně spíše udilo, než sušilo

  • tradiční biltong se sušil při velmi nízké teplotě velmi dlouhou dobu

  • obě varianty před procesem sušení projdou fází marinování

  • v případě biltongu se ovšem používá navíc ocet, který z masa dostane více vody

Doprava zdarma
Při nákupu nad 10 000 Kč
již 18 let na trhu
Tradice od roku 2006
ŠIROKÝ SORTIMENT
5 000 položek zboží skladem
Naposledy
navštívené
121,00 Kč/ 0,7l Není skladem
115,00 Kč/ 0,7l Není skladem
59,00 Kč/ ks Po objednání do 21 dnů
2 183,00 Kč/ 30l Po objednání do 10 dnů
3 298,00 Kč/ 50l Po objednání do 3 dnů
79,00 Kč/ 1l Není skladem
235,00 Kč/ ks Skladem
95,00 Kč/ 0,7l Skladem

Pivotéka je obchod s alkoholem

Potvrďte prosím, že je vám více než 18 let.